یکی از عوارض جراحی بعد از رینوپلاستی ورم و کبودی اطراف بینی و زیر چشم ها می باشد. در این مواقع با بکارگیری از تکنیک های ساده می توان از بروز این عارضه تا حد زیادی جلوگیری کرد. یکی از این روش ها قرص آناهیل و عمل بینی است. این قرص با داشتن ماده فعال برومولئین که در آناناس نیز موجود است ، به عنوان دارویی موثر در کاهش التهاب شناخته شده می شود. کبودی بعد از جراحی بینی معمولا باعث ایجاد ناراحتی در افراد می شود ، که با مصرف قرص آناهیل این دغدغه کاهش یافته و طول دوره درمان برای زیبا جویان کاهش می یابد.
زمان مناسب برای مصرف قرص آناهیل بعد از رینوپلاستی از نظر دکتر محبی
پس از جراحی بینی ، استفاده از قرص آناهیل به دستور بهترین جراح بینی دکتر علیرضا محبی توصیه می شود. زمان دقیق مصرف آن با توجه به شرایط بیمار می تواند متغییر باشد ، اما استفاده از آن در روزهای ابتدایی بعد از عمل مناسب تر است ، زیرا بیمار شدت بالایی از ورم و کبودی را در همین روزها تجربه می کند. همچنین بهتر است در این مواقع مصرف این قرص به همراه وعده های غذایی باشد چراکه جذب بهتری خواهد داشت و عوارض در گوارش را کاهش می دهد.
مزایای مصرف قرص آناهیل بعد از جراحی بینی چیست؟
کاهش التهاب : ترکیبات موجود در قرص آناهیل باعث کاهش تورم و التهاب بعد از عمل خواهد شد ، که این موضوع در کوتاه کردن دوران نقاهت بعد از جراحی زیبایی بینی بسیار تاثیر گذار است.
تسکین درد: به دلیل وجود مواد ضد التهابی طی مصرف قرص آناهیل و عمل بینی ، استفاده از این دار. ، بعد از رینوپلاستی موجب تسکین درد خواهد شد و نیاز به داروهای مسکن را کاهش خواهد داد.
کاهش کبودی: برومولئین موجود در قرص آناهیل ، فرآیند جذب کبودی ها را تسریع می کند. این مزیت باعث می شود ، کبودی ها سریع ترمحو شوند و فرد در زمان کوتاهی شاهد نتیجه نهایی باشد.
تنفس بهتر: مصرف قرص آناهیل به بیمار در بهتر شدن تنفس کمک می کند. خصوصا در روزهای اول بعد از رینوپلاستی که نفس کشیدن بسیار سخت به نظر می رسد این قرص تسهیل کننده بسیار موثری در این زمینه است.
جلوگیری از عفونت: قرص آناهیل باعث می شود بلافاصله بعد از مصرف از ایجاد عفونت جلوگیری شود و احتمال تجمع باکتری ها کاهش یابد.
آیا قرص آناهیل و عمل بینی عوارضی را به همراه دارد؟
- بعضی از افراد بعد از جراحی بینی در صورت استفاده از قرص آناهیل دچار حالت تهوع و استفراغ می شوند.
- در بعضی از افراد مصرف بیش از حد قرص آناهیل باعث ایجاد زخم معده و یا مشکلات گوارشی می شود.
- اختلال در خواب می تواند یکی دیگر از عوارض مصرف قرص آناهیل و عمل بینی باشد.
- خارش ، قرمزی و یا تورم می تواند یکی دیگر از عوارض آناهیل در افرادی باشد که سابقه آلرژی دارند.
- احتمال بروز جوش هایی در اطراف بینی یکی دیگر از عوارض مصرف آناهیل است.
قرص آناهیل با چه داروهایی تداخل دارد؟
ممکن است نگرانی هایی در پی مصرف قرص آناهیل و عمل بینی در رابطه با تداخلات دارویی برای شما عزیزان به وجود آید ، در این مواقع بهتر است بدانید که این دارو با داروهایی که ضد انعقاد خون هستند تداخل دارند ، مانند: آسپرین ، وارفارین وهپارین. برومولئین موجود در آناهیل ممکن است تاثیرات این داروها را افزایش دهد و خطر خونریزی در این مواقع به مراتب بیشتر شود.
- آنتی بیوتیک ها : تداخل این داروها با قرص آناهیل ممکن است جذب و تاثیر آنها را تغییر دهد.
- داروهای ضد پلاکت : مصرف داروهای ضد پلاکت همراه با قرص آناهیل می تواند اثر این داروها را تقویت کند.
- داروهای ضد فشار خون : تداخل این داروها نیز با برومولئین موجود در قرص اناهیل باعث کاهش بیش از حد فشار خون می شود.
قرص آناهیل و عمل بینی ، نکات مهمی که باید بدانید!
- برای مصرف کردن و قطع کردن این دارو حتما با پزشک خود مشورت کنید.
- زمان مصرف و میزان آن را طبق دستور پزشک رعایت کنید.
- در صورت بروز هر گونه مشکل بعد از استفاده از قرص آناهیل حتما به پزشک مراجعه کنید.
- طبق دستور جراح بینی خوب در تهران دکتر محبی ، شروع مصرف این قرص باید بلافاصله بعد از برداشتن گچ و یا آتل باشد ، در غیر این صورت امکان دارد نتیجه عکس داشته باشد.
- اگر در مصرف این قرص زیاده روی نکنید و طبق دستور پزشک از آن استفاده کنید ، هیچگونه عوارضی نخواهد داشت و حتی در نتیجه نهایی تاثیر مثبتی خواهد داشت.